Privacy Policy Rocket Lawyer Nederland

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens

Je gegevens worden verwerkt door:

Rocket Lawyer C.V.

Prinses Beatrixlaan 116, 2595 AL Den Haag, Nederland

Kamer van Koophandel 67142494
Vestigings Nr. 000035708735

 

"Websites" heeft betrekking op een van de volgende websites:

 

Persoonsgegevens

"Persoonsgegevens”: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

 

Juridische informatie

Rocket Lawyer C.V.

Prinses Beatrixlaan 116, 2595 AL Den Haag, Nederland

Kamer van Koophandel 67142494
Vestigings Nr. 000035708735

 

Hosting provider
Rackspace Ltd

5 Millington Road, Hyde Park Hayes

Middlesex, UB3 4AZ, Verenigd Koninkrijk

 

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

Meldingsnummer Autoriteit Persoonsgegevens: M00002192

Domeinnaam: www.rocketlawyer.com/nl/nl

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met Rocket Lawyer Nederland - Prinses Beatrixlaan 116, 2595 AL Den Haag, Nederland of via klanten@rocketlawyer.nl.

 

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens

Rocket Lawyer C.V. verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • je een account aanmaakt op een van de Websites

  • je op een van de Websites vraagt om informatie

  • je een bestelling plaatst op een van de Websites of via een ander medium

  • je navigeert naar een van de Websites of producten raadpleegt

  • je deelneemt aan een spel of wedstrijd op een van de Websites

  • je contact opneemt met de klantenservice van Rocket Lawyer

  • je een direct zichtbare tekst op een van de Websites plaatst
     

Onderstaande persoonsgegevens worden door Rocket Lawyer C.V. verwerkt:

 

DOEL

Aard van de gegevens

Beheer van persoonlijke ruimtes (account)

Voor- en achternaam

Pseudoniem, e-mailadres en IP-adres

Beheer en controle van abonnementen en bestellingen

Voor- en achternaam

Adres
Telefoonnummer

Faxnummer

E-mailadres

Geboortedatum

Beroep

Interne bewerkingscode cliënten identificatie procedures

IP-adres

Gegevens met betrekking tot betaalmethoden: creditcardnummer, vervaldatum van de kaart

 

Gegevens met betrekking tot transacties: transactienummer, omschrijving, inschrijving, de gekochte goederen of diensten

Beheer van contactformulieren, advocaten, partners en pers

Voor- en achternaam

Kantoornaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Website

Beheer van nieuwsbrieven en gratis lidmaatschappen

Informatie over producten, diensten en aanbiedingen

Voor- en achternaam

Adres

Telefoonnummer

Faxnummer

E-mailadres

Geboortedatum

Beroep

interne bewerkingscode cliënten identificatie procedures

IP-adres

Gegevens met betrekking tot betaalmethoden: Post- of bankafschrift van identiteit, controleer het aantal en / of creditcardnummer, de vervaldatum van de kaart

transactiegegevens: transactienummer, de details van de aankoop, inschrijving, de goederen of diensten gekocht

 

Hosting gegevens

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. Echter, als een onderaannemer van ons buiten de Europese Unie is gevestigd, nemen we als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens alle nodige maatregelen om de beveiliging van de gegevens van onze klanten te garanderen.

 

Als je de bestemming van je gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: klanten@rocketlawyer.nl.

 

Bankgegevens

Bankgegevens worden beheerd door Stripe Payments Europe Ltd.

 

Bestemming van de verzamelde gegevens

De verzamelde gegevens kunnen binnen alle dochterondernemingen van ons worden overgedragen. Deze kunnen ook worden doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en onze leden (bijvoorbeeld levering van producten per post).

 

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

 

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met Rocket Lawyer Nederland - Prinses Beatrixlaan 116, 2595 AL Den Haag, Nederland of via klanten@rocketlawyer.nl.

 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

 

Wachtwoord

Elke gebruikersnaam en elk wachtwoord is uniek en staat exclusief ter beschikking aan de persoon die ze creëert. Om beveiliging van de gegevens te garanderen is het belangrijk om de volgende elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • we bevelen aan dat je wachtwoord meer dan 12 tekens bevat en ten minste gebruik maakt van 1 of meer hoofdletters, cijfers, leestekens en/of speciale karakters

  • het wachtwoord mag niet worden gekoppeld aan een deel van je leven

  • elk account moet een eigen wachtwoord hebben


Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden. Informatie over en toestemming voor het gebruik van cookies zal voor iedere afzonderlijke Website afgegeven worden.

 

Welke cookies gebruiken wij?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze Website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze Websites. We kunnen niet zien wie onze Websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.


De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties, alsmede cookies van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. We bewaren deze gegevens gedurende 1 jaar.
 

Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de geplaatste cookies:

 

Naam Cookie

Afzender van cookie (Rocket Lawyer C.V. of derde)

Doel van de cookie

Google Analytics

Rocket Lawyer C.V.

_utma: meet het aantal unieke bezoekers

_utmb en _utmc: meet het aantal sessies naar de site

_utmt: meet het type variabele

_utmz: het meten van alle relevante informatie voor de identificatie van een bron van het verkeer

lithiumSSO

Rocket Lawyer C.V.

globalId

E-mailadres

Voornaam

Naam

bijnaam

biografie

verjaardag

plaats

handtekening

rol

Licensing

Informatie over het advocatenkantoor:

Firm Naam

Volledig adres van het kantoor

gebruiker Training

Naam van de School

Jaar van afstuderen

taal Profiel

beroepservaring

NSC_xxx

Rocket Lawyer C.V.

Citrix netscaler load balancer

Hotjar

Rocket Lawyer C.V.

Website analyse en verbetering van de website

Facebook

Rocket Lawyer C.V.

Facebook custom audience om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

Google Adwords

Rocket Lawyer C.V.

Conversie en remarketing om bepaalde doelgroepen te creëren of uit te sluiten van reclame

iAdvise

Rocket Lawyer C.V.

Voor het aanbieden van ondersteunende diensten zoals livechat

 

Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?

Je kunt de cookies die door Hotjar geplaatst worden via deze link uitschakelen. Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.
 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.